Povestea noastră

Vrei o formatie de muzica pentru nunta ta din Bucuresti sau din tara ?

Formatia de nunta ProMusicBand ofera un repertoriu pentru nunta cu pachete bronze, silver sau gold. Orchestra pentru nunta este formata din acordeon,tambal, vioara, clapa, saxofon/clarinet si contrabas si solisti pe tot parcursul evenimentului impreuna cu un program de nunta artistic complex alaturi de servicii de cea mai inalta calitate.

Suntem convinsi ca pentru a avea parte de distractie absoluta la nunta in Bucuresti sau in tara, aveti nevoie de muzica live dar mai ales de instrumentisti si solisti de exceptie.

Formatia noastra ProMusicBand dispune de interpreti de muzica usoara, muzica populara, solisti cover-uri, caffe concert si taraf experimentati ce se pot mula pe orice tip de locatie pentru evenimente de nunta din Bucuresti si din tara.

In repertoriul formatiei de nunta ProMusicBand se regasesc genuri muzicale de la muzica usoara, muzica populara, solisti cover-uri si taraf iar interpretii nostri sunt gata sa va cucereasca prin talentul si experienta lor in cazul in care doriti anumite dedicatii.

Pentru o nunta sau orice alt tip de eveniment sa fie reusit, va rugam sa ne contactati din timp specificand data evenimentului.

Promitem ca nunta din Bucuresti sau din tara sa fie de neuitat. Ca marturie sta repertoriul extrem de bogat al formatiei noastre ProMusicBand.

    Accept trimiterea datelor personale introduse în acest formular și sunt de acord cu secțiunea Temeni și Condiții.

    Formatie evenimente

    ProMusicBand

    ProMusicBand