Servicii formație evenimente

Formatia de nunta ProMusicBand ofera un repertoriu pentru nunta cu pachete bronze, silver sau gold. Orchestra pentru nunta este formata din Acordeon,tambal, vioara, clapa, saxofon/clarinet si contrabas si solisti pe tot parcursul evenimentului impreuna cu un program de nunta artistic complex alaturi de servicii de cea mai inalta calitate.
Suntem convinsi ca pentru a avea parte de distractie absoluta la nunta in Bucuresti sau in tara, aveti nevoie de muzica live dar mai ales de instrumentisti si solisti de exceptie.

Formație muzică usoară

Muzica nu are cum sa lipseasca de la niciun eveniment special, mai ales la nunta. Ideal ar fi sa alegeti o formatie live de muzica usoara. Atmosfera creata de aceasta este deosebita. Muzica se adapteaza momentelor din timpul evenimentului. Este vorba despre intampinarea invitatilor, dansul mirilor, taierea tortului, aruncarea buchetului etc. Situatia este similara si in cazul unui botez, intrucat acesta reprezinta un moment special pentru orice parinte. Muzica are un rol important pentru asigurarea unei atmosfere placute in cadrul botezului.

Formație muzică populară

Atat solistii nostri de muzica populara, cat si solistii de muzica usoara sunt bine pregatiti profesional, avand voci clare si o pronuntie curata, stiind si putand sa faca o atmosfera placuta si sa mentina invitatii pe ringul de dans.
Solistii nostri profesionisti au un repertoriu vast, potrivit unei nunti de succes.
Solistii nostri de muzica usoara acopera toate zonele folclorice ale tarii, fiecare fiind specializat pe zona de bastina, dar acoperind cu succes si alte stiluri folclorice, muzica de petrecere etc. Rezerva formatia noastra de muzica usoara si vei avea cel mai de succes eveniment !

Solisti coveruri

Stim ca este un moment important pentru dvs si de aceea ne dorim sa il facem de poveste. Solistii nostri vocali de muzica ușoară românească și internațională (cover) iti vor face evenimentul memorabil. Veti avea parte de cele mai frumoase voci cu interpretari din muzica internationala (cover). Pentru cei care vor sa asculte muzica buna, asteptam cu nerabdatoare sa ne distram impreuna la evenimente. ALEGE CA EVENIMENTUL TAU SA FIE MAGIC

Taraf evenimente

Echipa ProMusicBand, dupa o analiza atenta a multor evinemente, a conceput un „playlist” in care TARAFUL ProMusicBand abordeaza cele mai frumoase si cunoscute melodii clasice din toate timpurile si melodii consacrate de cafe-concert sau evergreen. TARAF NUNTA este formula completa pentru nunta sau evenimentul in care se regaseasc instrumente traditionale pentru muzica populara si de petrecere.